Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı hazırlayarak;öğrencilerin ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda,hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak,ailesinin ve toplumun sağlığı için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak;tüm potansiyellerini hayat için kullanan mutlu,çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencileri bilgili,becerikli ve kendine güvenen Ufku geniş,başarılı,sosyal ve kültürel yönden gelişmiş Gelecek vaat eden,demokratik,uygar Diline,kültürüne,bayrağına değer veren ve bu değerleri korumayı ilke edinen Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Yeniliklere açık,21. Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek Laiklik ilkesine bağlı,cumhuriyetine sahip çıkan Irk,dil,din ayrımı gözetmeksizin tüm insanlık için çalışan bireyler olarak yetiştirmek.

Saatler: 09.00-15.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 276 5171213

WEB - https://cumhuriyetortaokulu64.meb.k12.tr

Adres - Konak Mahallesi Cumhuriyet caddesi 81/2 Karahallı Uşak

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - 1907 yılında belediye, 1953 yılında ilçe olmutur.Halen 4000 dolayında nüfusu vardır.

Adres - Konak Mahallesi Cumhuriyet caddesi 81/2 Karahallı Uşak

Ulaşım Uşak´tan Karahallı´ya saat başı servisler hareket etmektedir. İlçede görev yapan öğretmenler kendi araçları veya ilçe servisleri ile geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eski yoldan 45 km, Sivaslı üzerinden 64 km´dir. Okulumuz Karahallı ilçe merkezinde yer almaktadır.